VÅRT OPPDRAG

 

VÅRT OPPDRAG

 

Hva vi gjør

 

ShelterBox er en internasjonal nødhjelpsorganisasjon som leverer bokser med telt og annet livbergende utstyr til mennesker i katastrofe- og konfliktområder. En komplett ShelterBox koster 6000 kroner, ferdig pakket og levert i katastrofeområdet av våre ShelterBox Response Teams. Den gir mennesker utsatt for natur- eller menneskeskapte katastrofer husly, verdighet og en mulighet til gjenoppbygging av sine liv.

 

 

Mennesker vi har hjulpet

 

Vårt mål er å hjelpe 50.000 familier hvert år. Med din støtte kan vi nå dette målet.

I løpet av de 12 årene som har gått siden ShelterBox ble stiftet, har vi respondert til over 200 katastrofer i rundt 90 land og gitt livbergende hjelp til godt over 1 million mennesker.

 

Det handler om en Box

 

ShelterBox løsningen til nødhjelp er like enkel som den er effektiv. Vi leverer det mest nødvendige en familie trenger for å overleve umiddelbart etter en katastrofe har skjedd.

Hver store, grønne ShelterBox blir pakket med tanke på det område/katastrofen den skal leveres til. Standard inneholder Boxen et nødhjelpstelt, tepper, vannrenseutstyr, ovn, kjøkkenutstyr, solcellelamper, verktøysett, moskitonett, aktivitetssett for barn og annet utstyr.

 

Følg din Shelterbox
Shelterbox.org
Rotay Project Partner