AKTUELT

ShelterBox Norway

Nyhet - støtt oss enkelt på Vipps nr 105692

 

 

Følg med på våre Facebooksider som oppdateres

 

 

2015 har vært et svært aktivt år for ShelterBox

 

WEBINAR

 

– Vi har hjulpet flyktninger i Irak og i Hellas, flomrammede i Malaysia og Malawi, foreldreløse barn i ebola rammede Sierra Leone, øyer i Stillehavet etter uvær, internt fordrevne familier i Syria og vi jobber fortsatt for å hjelpe jordskjelvrammede mennesker i fjerntliggende elandsbyer i Nepal.

Rotary International har fornyet avtalen om Project Partnership med ShelterBox i nye 3 år, til 2019. I tillegg har hennes kongelige høyhet, hertuginnen av Cornwall, fornyet hennes forpliktelser som ShelterBox’ høyeste beskytter i nye 5 år.

 

 

Tanzania – Burundi (Konflikt):

Konflikt og uro i Burundi har medført over 240 drepte og over 217.000 mennesker på flukt. ShelterBox har allerede delt ut rundt 300 telt, og nye 700 telt er på vei til de to flyktningeleirene som er etablert i Mtendeli og Nduta.

 

Nepal (Jordskjelv):

Etter jordskjelvene i april og mai jobber Shelterbox fortsatt med distribusjon an nødhjelp til det hardest rammede områdene. Dette dreier seg om «Shelter Kits» og lysutstyr.

Syria (Krig):

«Shelter Kits» tilpasset vinterforhold er planlagt distribuert i Syria i begynnelsen av desember. I tillegg blir første del av en forsendelse av 535 UN spec telt, 80 skolesett, vannrenseutstyr og belysningssett distribuert.

Afghanistan (Jordskjelv):

350 UN spec telt og 2450 tepper blir utlevert i samarbeid med hjelpeorganisasjonen ACTED.

 

Kamerun (Konflikt):

Til nå er 224 ShelterBox’er, 1.000 telt og 2.000 belysningssett og vannrensesett distribuert. Ytterligere 400 ShelterBox’er er på vei.

Niger (Konflikt)

2.000 ShelterBox’er er planlagt distribuert. De siste 584 av disse fordeles i disse dager.

 

Nord Korea (Naturkatastrofe, flom)

500 vinterisolerte telt med ovner og utstyr, samt ytterligere 2.000 tepper er sendt.

 

 

 

 

Klikk på kartet for å se oppdatert informasjon fra Shelterbox.org

 

Følg din Shelterbox
Shelterbox.org
Rotay Project Partner